info@safety-agency.eu

Bouwplaats beveiliging

Diefstal van bouwmateriaal, vernieling en sabotage van de projecten op bouwplaatsen komt steeds vaker voor. Maar ook het betreden van de bouwplaats door onbevoegden zoals toekomstige eigenaren of spelende kinderen kunnen gevaren met zich meebrengen. Dit alles kan leiden tot enorme (financiële) schades.

Onze beveiligers zorgen voor de bewaking en beveiliging van uw bouwplaats. Zij kunnen daarnaast ook de verkeersstromen begeleiden, de bezoekersregistratie bijhouden, visitaties uitvoeren en controleren op het gebruik van verplichte veiligheidsmiddelen. Met ons zeer uitgebreide pakket van diensten hebben we altijd een passende totaaloplossing voor elke bouwplaats. Safety-Agency geheel tot Uw dienst

Comments are closed.

x Logo: Shield Security
Deze Site Is Beveiligd Door
Shield Security