info@safety-agency.eu

Zorgbeveiliging

BEVEILIG UW ZORGINSTELLING MET EEN PROFESSIONELE ZORGBEVEILIGER

Om uw zorg zo goed mogelijk te kunnen verlenen is het belangrijk dat de beveiliging van uw medewerkers en patiënten of cliënten goed geregeld is. Toch?

Zorgbeveiliging

Uw medewerkers kunnen te maken krijgen met situaties die gepaard gaan met onmacht, agressie of onbegrip. Een zorginstelling is namelijk vatbaar voor veiligheidsrisico’s. Zorgbeveiliging Nederland verleent specialistische beveiliging in de gezondheidszorg, waarmee risico’s worden geminimaliseerd. Onze zorgbeveiligers vinden het welzijn van uw personeel, patiënten of cliënten en bezoekers van groot belang.

Een zorgbeveiliger mag ondersteunen

De inzet van een opgeleide zorgbeveiliger minimaliseert niet alleen veiligheidsrisico’s, maar kan ook het werk van uw zorgprofessionals verlichten. Dit omdat een zorgbeveiliger zorg-ondersteunende taken op zich kan én mag nemen. Onze zorgbeveiligers kunnen niet alleen het veiligheidsgevoel bij u en uw medewerkers verhogen, maar ook bij uw patiënten of cliënten. Uw zorgprofessionals blijven uiteraard verantwoordelijk voor de zorg, maar hebben met een zorgbeveiliger in de buurt wel gemakkelijk extra ondersteuning

Comments are closed.

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security