info@safety-agency.eu

OBJECTBEVEILIGING

Het beveiligen van gebouwen en eigendommen kan 24 uur per dag noodzakelijk zijn.
Maar ook juist alleen tijdens of buiten de openingstijden is professioneel toezicht op andere medewerkers, bezoekers en leveranciers noodzakelijk.
Objectbeveiliging zijn dan de oplossing.
Objectbeveiligers van Safety agency zijn niet alleen een professionele beveiliger maar ook een gastheer namens uw organisatie. De objectbeveiligers zijn gediplomeerd beveiliger, beschikken minimaal over een geldig BHV met AED diploma en kunnen indien gewenst ook opgeleid worden tot opgeleid persoon om de brandmeldinstallatie te mogen bedienen. Overige aanvullende opleidingen en trainingen behoren als vanzelfsprekend tot de mogelijkheden.

Comments are closed.

x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security